Kaartverkoop

Kaarten voor de musical zijn nu te koop via de website van Theater Zuidplein.

Koop kaarten door op onderstaande knoppen te klikken:

De voorstellingen worden gespeeld in de Grote Zaal van Theater Zuidplein
Gooilandsingel 95, Rotterdam

Aanvang: 19:30 uur
Pauze: 20:35 uur
Einde: ong. 21:40 uur

Tijd tot aan de première...

TicketNormale prijsInclusief musicalbus
Normaal€ 19,50 (incl. consumptie)€ 28,50 (incl. consumptie)
Kinderen (t/m 12 jaar)€ 14,50 (incl. consumptie)€ 23,50 (incl. consumptie)

Musicalbus

Vanaf het centrum van Barendrecht zal een speciale Musicalbus heen en weer rijden. Ringelberg Touringcars ondersteunt ons project met een speciale korting. Deze busreis is voor € 9,- (minder dan de parkeerkosten van een avond musical) bij te boeken bij het kaartje. Let op: vol = vol.

Op beide avonden vertrekt de bus om 18:30 uur vanaf het gemeentehuisplein in Barendrecht. Na de voorstelling rijdt de bus weer terug.

Doventolk

De voorstelling van zaterdag 4 november is middels een gebarentolk ook te volgen voor mensen die slechthorend of doof zijn. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om de musical middels de gebarentolk te volgen? Neem dan contact met ons op via info@ssbproducties.nl en wij zorgen dat u een stoel in de buurt van de tolk krijgt.

Rolstoelplaatsen

Wilt u gebruik maken van een rolstoelplaats? Dan kunt u uw tickets telefonisch boeken via de kassa van Theater Zuidplein via +31 (0)10 20 30 203. Zij helpen u graag verder bij uw reservering. Kijk voor meer informatie over de toegankelijkheid van Theater Zuidplein op deze pagina.

Scroll to Top