In juni 2011 hebben de uitvoeringen plaats gevonden van Mozes de musical. In Theater het Kruispunt werd door een cast van bijna 50 personen het tijdloze verhaal op de planken gebracht.

Mozes de musical is een verhaal dat herkenbaar is voor jong en oud. Het Bijbelverhaal is herschreven door Gerard van Amstel en Gerard van Midden tot een wervelende musical. Uiteindelijk hebben ruim 1300 bezoekers genoten van het verhaal over Mozes.

Ruth, een grensverleggende musical is in 2014 opgevoerd voor ruim 1250 bezoekers in Theater het Kruispunt. Bijna 150 medewerkers zorgden ervoor dat de voorstelling op de planken kon worden gebracht.

Tijdens de drie voorstellingen en speciale schoolvoorstelling voor leerlingen van een middelbare school hebben ruim 1350 mensen de voorstelling in Theater het Kruispunt in Barendrecht gezien.

In 2018 stond de cast van de stichting voor het eerst op het podium van Theater Zuidplein met de twee voorstellingen van Jona, een tweede Kans.

Jona, een tweede kans!’ is de eerste musical helemaal zelf ontwikkeld door SSB Producties. Jona een missie; hij moet naar Ninnesota om daar te mensen op het juiste pad te helpen. Maar de mensen in deze verdorven stad, midden in het Amerika van de jaren ’20 verdienen dit totaal niet. Drugs, drank, prostitutie, het is allemaal te vinden in deze grote stad. Jona besluit een enkeltje te kopen voor de trein precies de andere kant op, maar komt hij daar wel mee weg? In deze swingende musical wordt de mooie boodschap van het Bijbelboek op een unieke manier onder het voetlicht gebracht.

Scroll to Top